Kenelle Click2Contract sopii?

Click2Contractia käyttävät yritykset palvelevat sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita. Asiakkaamme tekevät digimarkkinointia, yrityskoulutuksia, taloushallintoa, isännöintiä, myyntitapaamisten buukkausta, remontteja ja monia muita asioita. Yhteistä asiakkaille on kaupoista sopiminen tarjouksella tai sopimuksella, halu kehittää myyntiprosessia ja antaa nykyaikainen asiakaskokemus yrityksestään. Maantieteellisesti asiakkaamme ovat jakautuneet eripuolille Eurooppaa ja Yhdysvaltoihin.

Tältä sivulta löydät muutamien asiakkaidemme kokemuksia Click2Contractin käyttämisestä.

KTI-Laskutuksella tarjouksiin käytetty aika tippui 75%:ia

KTI-Laskutus (www.ktilaskutus.fi) on suomalainen laskurahoitus- ja perintätalo, joka haluaa tehdä asiat uudella tavalla. KTI-Laskutus on ainoa kumppani, jonka yritys tarvitsee saatavien hallintaan ja laskurahoitukseen.

Miten tarjoukset tehtiin ennen Click2Contractia? 

Sami Saarenpää oli yrityksen ensimmäinen puhtaasti myyjän rooliin tullut työntekijä. Aluksi Sami lähti tuttuun Word-, PDF-, sähköposti-, erilaisia kansioita -härveliin. Click2Contractin käyttöön lähdettiin, kun prosessi haluttiiin muokata vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia. Tarve syntyi siitä, että KTI-Laskutuksella on tarkoitus kasvaa ja toimintamalleja pitää voida skaalata. Lopputulos yllätti Samin. “Click2Contractin neroutta ei ymmärrä ennen kuin kokeilee”, Sami sanoo nyt.

Lue koko juttu täältä.

Asiakkaamme Somessa.com Johanna Tidström ja Emma Ruotsala
Asiakkaamme Somessa.com Johanna Tidström ja Emma Ruotsala

Sellai Oy kotiuttaa joka kolmannen kaupan

Sellai Oy (www.sellai.fi) tarjoaa osaavaa asiantuntijamyyntiä palveluna. ”Yritä löytää ihminen, jolla on huippututkinnot ja meriitit työelämästä tekemään asiakashankintaa”, Sellain Ilkka Laine haastaa. Sellai haluaa erottua sillä, että siltä voi ostaa myynnin ulkoistusta, jolla nuo kovat tekijät saa palvelukseensa. 

Miten tarjoukset tehtiin ennen Click2Contractia? 

Aiemmin Sellaissa tehtiin Wordillä tarjous, joka lähetettiin sähköpostitse asiakkaalle. Usein tuohon tuli vastatarjous. Kun tarjous oli saatu jumpattua ja hyväksyttyä, siirryttiin muokkaamaan 8 sivuista sopimusdokumenttia, jossa useassa kohdassa oli asiakaskohtaista muutettavaa. Nyt myyntiprosessi on selvästi lyhyempi ja osumatarkkuus erinomainen.

Lue koko juttu täältä.

Somessa.comissa tarjoukset tehdään porukalla

Somessa.com on kotimainen vaikuttajamediatoimisto. He rakentavat asiakkaalle koko kampanjan alkaen oikeista vaikuttajista. Somessa.com suunnittelee kampanjan ja hoitaa sopimukset ja yhteydenpidon vaikuttajien kanssa.

Miten tarjoukset tehtiin ennen Click2Contractia?  

“Ihan wordissa tehtiin tarjouksia ja jokaisella myyjällä oli oma pohja. Hirveän kauaa ei keretty sillä menemään, ehkä puolisen vuotta ja sitten otettiin jo C2C käyttöön”, kertoo Emma. “Ei tiedetty tarvitsevamme tällaista palvelua, mutta testattiin.”

Lue koko juttu täältä.

Asiakkaamme Somessa.com Johanna Tidström ja Emma Ruotsala
Vevex ja Click2Contract

Vevex Oy:lle selkeät ja nopeat tarjoukset ovat kilpailuetu

Vevex Oy (www.vevex.fi) on erikoistunut pidentämään kylpyhuoneen käyttöikää huoltojen ja suojapinnoitusten avulla. Ideana on huoltaa kylpyhuoneiden pintoja takaisin hyvään kuntoon, koska pinnat menevät ennemmin huonoon kuntoon, kuin kylpyhuoneen tekninen käyttöikä loppuu.

Miten tarjoukset tehtiin ennen Click2Contractia?

Aluksi tehtiin jäljentävällä paperilla asiakkaan luona ja jätettiin siitä asiakkaalle oma kopio. Sitten vaihdettiin perinteisen Postin kautta sähköpostiin Excel-Word yhdistelmään ja lähetettiin tarjous asiakkaalle palaverien jälkeen. Sitten siirryttiin Click2Contractiin”, kuvaa Eriksson tarjousten tekemisen evoluution Vevexillä.

Lue koko juttu täältä.

Click2Contract on yksinkertaistanut myynnin sopimusvaihetta olennaisesti. Meillä on 25 hengen myyntitiimi, joka lähettää yli 100 tarjousta joka kuukausi. Nyt voimme varmistaa, että jokainen sopimus täyttää minimivaatimukset, myyjät voivat tehdä standardoituja muutoksia asiakaskohtaisesti ja seurata omia tarjouksiaan pipelineltä. Ja parasta kaikessa: meidän CRM on nyt aina ajantasalla, koska tarjoukset tehdään Pipedrivestä ja diilit siirtyvät automaattisesti voitetuiksi kun asiakas allekirjoittaa sopimuksen. Suosittelen lämpimästi kaikille muille paitsi kilpailijoillemme!

Fredrik Rönnlund

COO

 

Click2Contractin ansiosta kaikki myyjät lähettävät asiakkaille siistit ja asianmukaiset tarjoukset, joissa on samalla mukana myös kaikki sopimusehdot. Asiakkaan tarvitsee vain klikata pari kertaa, että tästä syntyy sopimus. Eli emme lähetä erillisiä tarjouksia ja sopimuksia vaan tämä kaikki hoituu yhdellä ja samalla prosessilla. Hyvin yksinkertaista!

Otto Laurila

Toimitusjohtaja

Olen käyttänyt Click2Contractia nyt vuoden päivät. Kauppojen toteutumaprosentti on kasvanut huomattavasti kun osaan olla tarjouksen saaneisiin asiakkaisiin yhteydessä oikeaan aikaan saadessani tiedon siitä milloin tarjous on avattu. Ja aktivoida niitä, jotka eivät avanneet tarjousta. Visuaalisuus on plussa ja tarjouksen luonnin helppous säästää tunteja aikaa viikossa.

Kari Kaisto

Toimitusjohtaja

 

 

Click2Contract on helpottanut organisaatiomme tarjousten lähettämisprosessia ja tehnyt myyntisuppilon seurannasta entistä yksinkertaisempaa. Myyjämme ovat antaneet positiivista palautetta ohjelman helppokäyttöisyydestä ja tarjouspohjien räätälöitävyydestä. Suositten Click2Contractia kaikille nykyaikaisesta myynnin johtamisesta kiinnostuneille organisaatioille!

Mikko Lehtinen

Myyntijohtaja

 

 

Click2Contract on helppokäyttöinen, tyylikäs ja moderni työkalu tarjouksien laatimiseen. Sen lisäksi Click2Contractilla on erinomainen asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi!

 

Camilla Mäkinen

Toimitusjohtaja

 

Biila logo

 

Hyvin toimii, happy closing!

 

 

 

Aapeli Kallunki

Toimitusjohtaja

 Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Maksuttoman 14 päivän kokeilujakson jälkeen voit valita tiimillesi sopivan kiinteähintaisen tuotepaketin.

*Luottokorttitietoja ei vaadita.