Kenelle Click2Contract sopii?

Click2Contractia käyttävät yritykset palvelevat sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita. Asiakkaamme tekevät digimarkkinointia, yrityskoulutuksia, taloushallintoa, isännöintiä, myyntitapaamisten buukkausta, remontteja ja monia muita asioita. Yhteistä asiakkaille on kaupoista sopiminen tarjouksella tai sopimuksella, halu kehittää myyntiprosessia ja antaa nykyaikainen asiakaskokemus yrityksestään. Maantieteellisesti asiakkaamme ovat jakautuneet eripuolille Eurooppaa ja Yhdysvaltoihin.

Tältä sivulta löydät muutamien asiakkaidemme kokemuksia Click2Contractin käyttämisestä.

Asiakastarinassa Somessa.com

Somessa.com on kotimainen vaikuttajamediatoimisto. He rakentavat asiakkaalle koko kampanjan alkaen oikeista vaikuttajista. Somessa.com suunnittelee kampanjan ja hoitaa sopimukset ja yhteydenpidon vaikuttajien kanssa.

Haastattelin Emma Ruotsalaa, Somessa.comin Influencer Marketing & Sales Directoria, heidän Click2Contract kokemuksistaan.  

Miten tarjoukset tehtiin teillä ennen Click2Contractia?  

“Ihan wordissa tehtiin tarjouksia ja jokaisella myyjällä oli oma pohja. Hirveän kauaa ei keretty sillä menemään, ehkä puolisen vuotta ja sitten otettiin jo C2C käyttöön”, kertoo Emma. “Ei tiedetty tarvitsevamme tällaista palvelua, mutta testattiin.”

Lue koko juttu täältä.

Asiakkaamme Somessa.com Johanna Tidström ja Emma Ruotsala
Vevex ja Click2Contract

Asiakastarinassa Vevex Oy

”Kun täysremppa ei kiinnosta, mutta jotain pitäisi tehdä, Vevex on se jotain.”

Vevex Oy on kotimainen kylpyhuonehuoltoihin erikoistunut perheyritys. Se toimii Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Vevex on erikoistunut pidentämään kylpyhuoneen käyttöikää huoltojen ja suojapinnoitusten avulla. Heillä on tuhansien kylpyhuonehuoltojen kokemus yksityis- ja yritysasiakkailta. Ideana on huoltaa kylpyhuoneiden pintoja takaisin hyvään kuntoon, koska pinnat menevät ennemmin huonoon kuntoon, kuin kylpyhuoneen tekninen käyttöikä loppuu.

Haastattelimme Vevexin toimitusjohtajaa Anton Erikssonia, siitä miten Click2Contract on muuttanut heidän tekemistään.

Lue koko juttu täältä

Tilitoimisto Vihainen Talouspäällikkö

“Meillä on yritysilmeen mukaan räätälöity tarjouspohja.”

Juha-Matti Sivula Vihaisesta Talouspäälliköstä kertoo videolla kuinka Click2Contract on helpottanut heidän myyntityötään.

Turvallisuuskoulutuksiin erikoistunut Camilla Safety

“Clickaria on helppo ja nopea käytää.”

Camilla Mäkinen Camilla Safetyltä kertoo videolla kuinka Click2Contract on nopeuttanut heidän myyntityötään.

 

Click2Contract toimii hyvin meidän myynnin työkaluna. Meillä on yritysilmeen mukainen räätälöity tarjouspohja, jolla tarjousten laatiminen on helppoa ja nopeaa. Nyt kaikki myynnin parissa työskentelevät näkevät tarjousten reaaliaikaisen tilanteen kun pystymme seuraamaan Click2Contractista milloin asiakas on avannut tarjouksen ja milloin hyväksynyt sen. Suosittelen lämpimästi!

Juha-Matti Sivula

Toimitusjohtaja

 

Click2Contractin ansiosta kaikki myyjät lähettävät asiakkaille siistit ja asianmukaiset tarjoukset, joissa on samalla mukana myös kaikki sopimusehdot. Asiakkaan tarvitsee vain klikata pari kertaa, että tästä syntyy sopimus. Eli emme lähetä erillisiä tarjouksia ja sopimuksia vaan tämä kaikki hoituu yhdellä ja samalla prosessilla. Hyvin yksinkertaista!

Otto Laurila

Toimitusjohtaja

Olen käyttänyt Click2Contractia nyt vuoden päivät. Kauppojen toteutumaprosentti on kasvanut huomattavasti kun osaan olla tarjouksen saaneisiin asiakkaisiin yhteydessä oikeaan aikaan saadessani tiedon siitä milloin tarjous on avattu. Ja aktivoida niitä, jotka eivät avanneet tarjousta. Visuaalisuus on plussa ja tarjouksen luonnin helppous säästää tunteja aikaa viikossa.

Kari Kaisto

Toimitusjohtaja

 

 

Click2Contract on helpottanut organisaatiomme tarjousten lähettämisprosessia ja tehnyt myyntisuppilon seurannasta entistä yksinkertaisempaa. Myyjämme ovat antaneet positiivista palautetta ohjelman helppokäyttöisyydestä ja tarjouspohjien räätälöitävyydestä. Suositten Click2Contractia kaikille nykyaikaisesta myynnin johtamisesta kiinnostuneille organisaatioille!

Mikko Lehtinen

Myyntijohtaja

 

 

Click2Contract on helppokäyttöinen, tyylikäs ja moderni työkalu tarjouksien laatimiseen. Sen lisäksi Click2Contractilla on erinomainen asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi!

 

Camilla Mäkinen

Toimitusjohtaja

 

 

Hyvin toimii, happy closing!

 

 

 

Aapeli Kallunki

Toimitusjohtaja

 Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Maksuttoman 14 päivän kokeilujakson jälkeen voit valita tiimillesi sopivan kiinteähintaisen tuotepaketin.

*Luottokorttitietoja ei vaadita.