#huippumyyjä100

#huippumyyjä100 oli aluksi projekti, jossa Click2Contractin toimitusjohtaja Jaakko Rannasta leivottiin huippumyyjää. Projektin tavoitteena oli Jaakkoa koekaniinina käyttäen selvittää miten myynnin ammattimaiseksi tuloksentekijäksi voi kehittyä ja mitä erityisesti yrittäjän pitäisi ymmärtää myynnistä. Projektin aikana Jaakon myyntitaidot kehittyivät, mutta ennen kaikkea se herätti myös muissa ihmisissä innostusta myynnin oppimiseen. Projektin päättyessä (16.9.2020) jaetaan tällä sivulla harjoitusohjelma, jota seuraten voit kehittyä 100:ssa päivässä erinomaiseksi myyjäksi. Harjoitusohjelmassa käydään kaikki myynnin perusasiat selkeällä suomenkielellä, joten et tarvitse ennakkotietoja myynnistä. Tarvitset vain halun oppia. Samalla, vaikka olisit jo hyvä myyjä, harjoitusohjelma auttaa hiomaan osaamistasi huippuunsa, koska huiput ovat erityisen hyviä perusasioissa.

 

Harjoitusohjelma

Opit ja Oivallukset

Kirja-Arvostelut

Jaakon esittely

 Seuraa ja opi 

Ethän missaa #huippumyyjä100 tuloswebinaaria ke 16.9.2020 klo 15-16:30?

Webinaarissa ovat mukana myös Matti “Lämpöpumppumies” Perkkiö ja Pasi “Myyntikuiskaaja” Rautio. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä.

Tilaa Huippumyyjäksi 100:ssa päivässä -projektin aikana syntyvät  oivallukset sähköpostiisi viikottaisessa uutiskirjeessä. Uutiskirjeen tilaus loppuu automaattisesti kun projekti loppuu.