HALUAISITKO KOTIUTTAA KAUPAT NOPEAMMIN?

Click2Contract korvaa tyypillisesti prosessin, jossa myyjä luo tarjouksen Wordin avulla, tallentaa sen PDF:nä, lähettää PDF-tiedoston sähköpostin liitteenä asiakkaalle ja asiakas hyväksyy tarjouksen vastaamalla sähköpostiviestiin.

Click2Contract hoitaa myös sopimuksen ja raportoinnin kaupasta.

 

Z

Säästä aikaa

Takana ovat päivät Wordin, PDF:n ja sähköpostin kanssa sählätessä. Click2Contractin avulla voit nopeasti klikkailla kasaan tarjouksen sisällön yrityksesi aineistoista. Ohjelmisto lähettää tarjouksesi kun vain klikkaat “Lähetä”. Asiakas klikkaa tarjouksen auki ja voi samantien hyväksyä tarjouksen.
Hyväksytty sopimus arkistoituu automaattisesti. Myyntiprosessi ei voisi olla vaivattomampi!
Z

Tiedä enemmän

Click2Contract kertoo sinulle, kun asiakas avaa lähetettämäsi tarjouksen ja kun se hyväksytään. Tarjous ei häviä sähköpostin mustaan aukkoon vaan voit tehdä follow up -soittosi juuri oikeaan aikaan.
Z

Näytä paremmalta

Värit, videot, kuvat ja pop upit tukevat yrityksesi viestiä aivan uudella tavalla. Kun olet määrittänyt tarjoustyylisi, samaa tyyliä käytetään automaattisesti kaikissa tarjouksissa. Myyjien ei enää koskaan tarvitse huolehtia visuaalisuudesta.
Kaikki tarjoukset ja sopimukset näyttävät yhtä hyviltä kuin brändisi!
Z

Pysy järjestyksessä

Ei enää tarjouksia, jotka kätkeytyvät sähköposteihin tai lukuisiin tiedostoihin. Click2Contract pitää järjestyksessä kaikki tarjoukset ja sopimukset automaattisesti.
Sopimuksia voidaan järjestellä suodattimilla, joiden avulla löydät aina helposti mitä etsit!
Z

Integroi Pipedriveen

Pipedrive -integraatiomme ansiosta voit aloittaa tarjousprosessin suoraan asiakkaan kortilta Pipedrivessä. Click2Contract vie automaattisesti tarjoukselle asiakkaan tiedot ja tuo takaisin Pipedriveen ajantasaisen tilanteen tarjouksesta. Diili päivittyy myös automaattisesti voitetuksi kun asiakas hyväksyy kaupan Click2Contractissa.

Ei enää yhtään tuplana syötettyä tietoa. Pipedrive-käyttäjän unelma!

Kokeile SITOUMUKSETTA!

Kokeilujakson jälkeen maksat vain 19 € / kk / käyttäjä. Ei muita kuluja.

 

 

Click2Contract toimii hyvin meidän myynnin työkaluna. Meillä on yritysilmeen mukainen räätälöity tarjouspohja, jolla tarjousten laatiminen on helppoa ja nopeaa. Nyt kaikki myynnin parissa työskentelevät näkevät tarjousten reaaliaikaisen tilanteen kun pystymme seuraamaan Click2Contractista milloin asiakas on avannut tarjouksen ja milloin hyväksynyt sen. Suosittelen lämpimästi!

Toimitusjohtaja

 

Click2Contractin ansiosta kaikki myyjät lähettävät asiakkaille siistit ja asianmukaiset tarjoukset, joissa on samalla mukana myös kaikki sopimusehdot. Asiakkaan tarvitsee vain klikata pari kertaa, että tästä syntyy sopimus. Eli emme lähetä erillisiä tarjouksia ja sopimuksia vaan tämä kaikki hoituu yhdellä ja samalla prosessilla. Hyvin yksinkertaista!

Toimitusjohtaja

 

 

Olemme tyytyväisiä Click2Contractiin ja sen nopeaan asiakaspalveluun. Suosittelen!

 

Linkedin -asiantuntija

Olen käyttänyt Click2Contractia nyt vuoden päivät. Kauppojen toteutumaprosentti on kasvanut huomattavasti kun osaan olla tarjouksen saaneisiin asiakkaisiin yhteydessä oikeaan aikaan saadessani tiedon siitä milloin tarjous on avattu. Ja aktivoida niitä, jotka eivät avanneet tarjousta. Visuaalisuus on plussa ja tarjouksen luonnin helppous säästää tunteja aikaa viikossa.

Toimitusjohtaja

 

 

Click2Contract on helpottanut organisaatiomme tarjousten lähettämisprosessia ja tehnyt myyntisuppilon seurannasta entistä yksinkertaisempaa. Myyjämme ovat antaneet positiivista palautetta ohjelman helppokäyttöisyydestä ja tarjouspohjien räätälöitävyydestä. Suositten Click2Contractia kaikille nykyaikaisesta myynnin johtamisesta kiinnostuneille organisaatioille!

Myyntijohtaja

 

 

Click2Contract on helppokäyttöinen, tyylikäs ja moderni työkalu tarjouksien laatimiseen. Sen lisäksi Click2Contractilla on erinomainen asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi!

 

Toimitusjohtaja

 

 

Hyvin toimii, happy closing!

 

 

 

Toimitusjohtaja