Korvaa aikaavievä tarjous- ja sopimusprosessi

Click2Contract korvaa tyypillisesti prosessin, jossa myyjä luo tarjouksen Wordin avulla, tallentaa sen PDF:nä ja lähettää PDF-tiedoston sähköpostin liitteenä asiakkaalle. Asiakas hyväksyy tarjouksen vastaamalla sähköpostiviestiin tai sitten tehdään erillinen sopimus, joka allekirjoitetaan sähköisestä tai paperilla. Samaan aikaan myyjän pitää kirjata tapahtumat CRM-järjestelmään.

Tutkimusten mukaan myyjä käyttää näihin asioihin aikaa keskimäärin kuukauden vuodessa. Click2Contract tehostaa prosessin parhaimmillaan muutamaan klikkaukseen per kauppa.

Paljonko myyntitiimisi säästäisi aikaa?

Säästä aikaa

Click2Contractilla tarjous- tai sopimuspohjaa tehtäessä valitaan, mitä asioita myyjän täytyy yksittäisen asiakkaan kohdalla käsitellä. Näin saadaan koko prosessi optimoitua siten, että myyjä säästää tyypillisesti useita tunteja aikaa viikossa.

Paljonko tiimisi myyntiprosessissa hukataan aikaa toistuviin tehtäviin?

Tiedä enemmän

Click2Contractin Funnel -näkymässä myyjällä on yhdellä silmäyksellä kaikki ajankohtaiset tarjoukset näkyvillä. Myyjä saa myös ilmoituksen sähköpostiin kun asiakas avaa tarjouksen, joten follow up-soitto ajoittuu juuri oikein. Kuumimmat liidit erottuvat joukosta aktiivisuutensa ansiosta. Jokaisella tarjouskortilla on yhteenveto tapahtumista.

Ovatko myyntitiimisi toimenpiteet oikea-aikaisia ja oikein kohdistettuja?

Viesti vahvemmin

Värit, videot, kuvat ja pop upit tukevat yrityksesi viestiä aivan uudella tavalla. Kun olet määrittänyt tarjoustyylisi, samaa tyyliä käytetään automaattisesti kaikissa tarjouksissa. Tarjoukset ja myyntisopimukset ovat yhtenäisiä ja tuottavat modernin asiakaskokemuksen.

Hukkuuko tarjouksesi muiden tylsien PDF:ien joukkoon, joista saa etsiä olennaisia pointteja?

Pysy järjestyksessä

Kaikki lähetetyt tarjoukset ja hyväksytyt sopimukset ovat automaattisesti tallessa ja löydettävissä henkilövaihdoksista tai lomista riippumatta. Voit etsiä tarvitsemaasi hakutoiminnolla tai järjestämällä tarjouksia esimerkiksi myyjän perusteella.

Käyttääkö tiimisi tolkuttomasti aikaa tarjousten tallentamiseen vai ovatko ne hukassa henkilökohtaisissa sähköposteissa?

Integroi Pipedriveen

Pipedrive -integraatiomme ansiosta voit aloittaa tarjousprosessin suoraan asiakkaan kortilta Pipedrivessä. Click2Contract vie automaattisesti tarjoukselle asiakkaan tiedot ja tuo takaisin Pipedriveen ajantasaisen tilanteen tarjouksesta. Diili päivittyy myös automaattisesti voitetuksi kun asiakas hyväksyy kaupan Click2Contractissa.

Syöttääkö tiimisi asiakastietoja useaan paikkaan tai onko CRM-data jäänyt arjessa päivittämättä?

Hoida juridiikka

Kaupanteon juridinen näkökulma tulee hoidettua Click2Contractilla kuin huomaamatta. Yleiset sopimusehdot voidaan laittaa automaattisesti jokaiselle tarjoukselle. Asiakkaat hyväksyvät tarjoukset tai myyntisopimukset EU- ja US-standardit täyttävällä yksinkertaisella sähköisellä allekirjoituksella.

Onko myyntitiimissäsi sopimuksenteko aikaa vievää byrokratiaa vai kokonaan retuperällä?

 Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Maksuttoman 14 päivän kokeilujakson jälkeen voit valita tiimillesi sopivan kiinteähintaisen tuotepaketin.

*Luottokorttitietoja ei vaadita.