fbpx

Korvaa aikaavievä tarjous- ja sopimusprosessi

Click2Contract korvaa tyypillisesti prosessin, jossa myyjä luo tarjouksen Wordin avulla, tallentaa sen PDF:nä, lähettää PDF-tiedoston sähköpostin liitteenä asiakkaalle ja asiakas hyväksyy tarjouksen vastaamalla sähköpostiviestiin.

Click2Contract poistaa kokonaan tarpeen erilliselle sopimusprosessille tai sähköisen allekirjoituksen työkalulle ja hoitaa myös raportoinnin kaupasta.

Tutkimusten mukaan myyjä käyttää näihin asioihin aikaa keskimäärin kuukauden vuodessa. Click2Contract tehostaa prosessin parhaimmillaan 4 klikkaukseen per kauppa. Paljonko myyntitiimisi säästäisi aikaa?

Z

Säästä aikaa

Takana ovat päivät Wordin, PDF:n ja sähköpostin kanssa sählätessä. Click2Contractin avulla voit nopeasti klikkailla kasaan tarjouksen sisällön yrityksesi aineistoista. Ohjelmisto lähettää tarjouksesi kun vain klikkaat “Lähetä”. Asiakas klikkaa tarjouksen auki ja voi samantien hyväksyä tarjouksen.
Hyväksytty sopimus arkistoituu automaattisesti. Myyntiprosessi ei voisi olla vaivattomampi!
Z

Tiedä enemmän

Click2Contract kertoo sinulle, kun asiakas avaa lähetettämäsi tarjouksen ja kun se hyväksytään. Tarjous ei häviä sähköpostin mustaan aukkoon vaan voit tehdä follow up -soittosi juuri oikeaan aikaan.
Z

Näytä paremmalta

Värit, videot, kuvat ja pop upit tukevat yrityksesi viestiä aivan uudella tavalla. Kun olet määrittänyt tarjoustyylisi, samaa tyyliä käytetään automaattisesti kaikissa tarjouksissa. Myyjien ei enää koskaan tarvitse huolehtia visuaalisuudesta.
Kaikki tarjoukset ja sopimukset näyttävät yhtä hyviltä kuin brändisi!
Z

Pysy järjestyksessä

Ei enää tarjouksia, jotka kätkeytyvät sähköposteihin tai lukuisiin tiedostoihin. Click2Contract pitää järjestyksessä kaikki tarjoukset ja sopimukset automaattisesti.
Sopimuksia voidaan järjestellä suodattimilla, joiden avulla löydät aina helposti mitä etsit!
Z

Integroi Pipedriveen

Pipedrive -integraatiomme ansiosta voit aloittaa tarjousprosessin suoraan asiakkaan kortilta Pipedrivessä. Click2Contract vie automaattisesti tarjoukselle asiakkaan tiedot ja tuo takaisin Pipedriveen ajantasaisen tilanteen tarjouksesta. Diili päivittyy myös automaattisesti voitetuksi kun asiakas hyväksyy kaupan Click2Contractissa.

Ei enää yhtään tuplana syötettyä tietoa. Pipedrive-käyttäjän unelma!

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Kokeilujakson jälkeen maksat vain 19 € / kk / käyttäjä. Ei muita kuluja.

*Luottokorttitietoja ei vaadita.