Click2Contract vapauttaa aikaa keskittymään asiakkaaseen

Click2Contract korvaa tyypillisesti prosessin, jossa myyjä luo tarjouksen Wordin avulla, tallentaa sen PDF:nä, lähettää PDF-tiedoston sähköpostin liitteenä asiakkaalle ja asiakas hyväksyy tarjouksen vastaamalla sähköpostiviestiin.

Click2Contractin prosessi korvaa myös erillisen sopimuksen tai tilausvahvistuksen.

Z

Säästä aikaa

Takana ovat päivät Wordin, PDF:n ja sähköpostin kanssa sählätessä. Click2Contractin avulla voit nopeasti klikkailla kasaan tarjouksen sisällön yrityksesi aineistoista. Ohjelmisto lähettää tarjouksesi kun vain klikkaat “Lähetä”. Asiakas klikkaa tarjouksen auki ja voi samantien hyväksyä tarjouksen.
Hyväksytty sopimus arkistoituu automaattisesti. Myyntiprosessi ei voisi olla vaivattomampi!
Z

Tiedä enemmän

Click2Contract kertoo sinulle, kun asiakas avaa lähetettämäsi tarjouksen ja kun se hyväksytään. Tarjous ei häviä sähköpostin mustaan aukkoon vaan voit tehdä follow up -soittosi juuri oikeaan aikaan.
Z

Näytä paremmalta

Värit, videot, kuvat ja pop upit tukevat yrityksesi viestiä aivan uudella tavalla. Kun olet määrittänyt tarjoustyylisi, samaa tyyliä käytetään automaattisesti kaikissa tarjouksissa. Myyjien ei enää koskaan tarvitse huolehtia visuaalisuudesta.
Kaikki tarjoukset ja sopimukset näyttävät yhtä hyviltä kuin brändisi!
Z

Pysy järjestyksessä

Ei enää tarjouksia, jotka kätkeytyvät sähköposteihin tai lukuisiin tiedostoihin. Click2Contract pitää järjestyksessä kaikki tarjoukset ja sopimukset automaattisesti.
Sopimuksia voidaan järjestellä suodattimilla, joiden avulla löydät aina helposti mitä etsit!

"Click2Contract on helppokäyttöinen, tyylikäs ja moderni työkalu tarjouksien laatimiseen. Sen lisäksi Click2Contractilla on erinomainen asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi!"

Kokeile ilmaiseksi!

Kokeilujakson jälkeen maksat alkaen vain 19 € / kk / käyttäjä.

Autamme myös mielellämme suunnittelemaan tehokkaan, visuaalisesti ja juridisesti vahvan tarjous-sopimusprosessin. Pyydä lisätietoja.

Ota yhteyttä

Tykistökatu 4 B | 20520 Turku, Finland
Tel: +358 50 348 4824 | sales@click2contract.com